Overzicht workshops

We hebben iets bijzonders voor je in petto: een workshop pottenbakken die maar liefst 3 uur duurt! En het wordt nog beter – je kunt deze ervaring delen. Hoe cool is dat?
Dus, begeef je naar  het sfeervolle Heist-aan-Zee en ontdek de magie van het pottendraaien. Luc staat klaar om je door elke draai van de schijf te begeleiden en je te helpen bij het creëren van je eigen meesterwerk. Of je nu met vrienden komt of solo, bij Atelier Lunart in Heist-aan-Zee kun je gedurende 3 uur je handen in de klei steken en je volledig onderdompelen in de kunst van het pottendraaien op de draaischijf. Samen met maximaal 4 deelnemers (perfect voor een gezellige vriendenbijeenkomst) bieden we een unieke ervaring op de draaischijf waarbij je de fijne kneepjes van het pottendraaien leert. Voor grotere groepen voorzien we de combinatie van draaien en werken met mallen.
Werk je liever met kleiplaten kan je gedurende een workshop van 3 uur gipsmallen vullen en de gemaakte vormen bewerken en aanpassen volgens eigen wens. 
Na de biscuitbak gaan we onze kunstwerken en praktische gebruiksvoorwerpen glazuren en steengoed bakken. 

workshop het draaien van een vaas