Workshop werken met mallen

Bij het vullen van drukmallen gaan we eerst de klei goed kneden zodat we het lekker soepel  en zonder luchtbellen verkrijgen. 

Iedereen kan op zijn eigen manier de gipsmal vullen van “gooi het erin en we zien wel” tot super voorzichtig, je kan je eigen creativiteit de vrije loop laten. Diverse mogelijkheden om een mal te vullen komen aan bod.

Het voorbereiden van de kleimassa en vormen van de kleiplaat.

Het kneden van de klei

Het aandrukken van de kleiplaat in de mal.

137

Diverse mallen. 

workshop werken met mallen
workshop werken met mallen
workshop diverse gipsmallen vullen
  • Kostprijs voor de eenmalige initiatie van 3 uren voor 1 deelnemer is 85€ vanaf 2 deelnemers 65€ per persoon.
    *Hierbij zijn alle materialen, klei en gereedschappen inbegrepen alsook de afwerking van  door de deelnemer geselecteerde werken, we maken een ovenschaal of spaghettibord van 30 cm of een 4-tal schaaltjes van 15 cm  met een glazuur gekozen uit diverse voorbeelden.
  • Kostprijs voor een reeks van 5 opeenvolgende sessies is 5×35€ = 175€.
    *Hierbij is 10 kg klei en de biscuitbak inbegrepen. De werken met diverse afmetingen worden door de deelnemers zelf afgewerkt en geglazuurd met de nodige begeleiding. De glazuurbak, met keuze uit diverse voorbeelden is extra te vereffenen volgens afmeting van de werken.
  • Meerbeurtenkaart van 10 sessies is 300€.
  • Deze workshop zowel individueel of in groep (minstens 2) kan doorgaan in de voormiddag, namiddag of avond en dit steeds volgens afspraak.
  • Voor grotere groepen voorzien we de combinatie van draaien en werken met mallen.

Cadeaubon

Een cadeaubon is te verkrijgen via het contactformulier