Workshop pottendraaien op de draaischijf

Of je nu met vrienden komt of solo, bij Atelier Lunart in Heist-aan-Zee kun je gedurende 3 uur je handen in de klei steken en je volledig onderdompelen in de kunst van het pottendraaien op de draaischijf!

Samen met maximaal 4 deelnemers (perfect voor een gezellige vriendenbijeenkomst) bieden we een unieke ervaring waarbij je de fijne kneepjes van het pottendraaien leert. Luc staat klaar om je stap voor stap te begeleiden, of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt.

Als je liever individueel de uitdaging aangaat, ben je ook van harte welkom! Geniet van de rustige, inspirerende sfeer van Atelier Lunart terwijl je je eigen meesterwerk creëert op de pottenbakkers- schijf. Voor grotere groepen voorzien we de combinatie van pottendraaien en werken met drukmallen in gips 
Dus, of het nu een sociale bijeenkomst met vrienden is of een persoonlijke creatieve reis, onze pottendraaiworkshop biedt de ideale gelegenheid om je artistieke kant te verkennen. Kom langs, laat de tijd vliegen terwijl je de draaischijf beheerst en maak herinneringen die blijven!

 Laat je inspireren door de draaiende klei en ontdek de magie van het pottendraaien op een manier die helemaal van jou is. Stel je voor dat je plaatsneemt achter een draaischijf, je handen in contact met de zachte klei, en onder begeleiding  de kunst van het pottendraaien ontdekt. Deze bijzondere kennismaking is niet zomaar een workshop, maar een persoonlijke reis naar het hart van een eeuwenoud ambacht.

  • Kostprijs voor de eenmalige initiatie van 3 uren voor 1 deelnemer is 85€ vanaf 2 deelnemers 65€ per persoon.
    *Hierbij zijn alle materialen, klei en gereedschappen inbegrepen alsook de afwerking van 4 door de deelnemer geselecteerde werken met een  glazuur gekozen uit diverse voorbeelden.
  • Kostprijs voor een reeks van 5 opeenvolgende sessies is 5×35€ = 175€.
    *Hierbij is 10 kg klei en de biscuitbak inbegrepen. De werken worden door de deelnemers zelf afgewerkt en geglazuurd met de nodige begeleiding. De glazuurbak, met keuze uit diverse voorbeelden is extra te betalen volgens afmeting van de werken.
  • Meerbeurtenkaart van 10 sessies is 300€.
  • Deze workshop zowel individueel of in groep (minstens 2) kan doorgaan in de voormiddag, namiddag of avond en dit steeds volgens afspraak.
  • Voor grotere groepen voorzien we de combinatie van draaien en werken met gipsdrukmallen.

Cadeaubon

Een cadeaubon is te verkrijgen via het contactformulier